MRAproductions.nl
Music Radio & Audio productions
Connections

 

 

 

TrackProductions

MixProductions

MRA Workshop

Studio Location

BeatzzzRadio

 Contact us

 

De Studio De studio is gelegen in het Souterrain van Studio Bar Beatzzz. Ingericht als Audio workshop maar ook voor recording sessies van kleine bands of solo artiesten.De studio is voorzien van basic digital recording options. Omdat alles tot meest noodzakelijke is beperkt is er sprake van low budget options. Ideaal voor DJ's, audiofielen en soloartiesten.

Voor meer Info Klik Hier

 

 

BeatzzzRadio draait om moderne House muziek in vele stylen. Club, Trance, Lounche,Tribals, Progressive, Electro en minimal zijn een paar van deze stylen.Elke Vrijdag en Zaterdag nacht is er rechtstreeks vanuit BarBeatzzz tevens live in the mix door de resident DJ's van Beatzzz. Je kunt deze DJ's zowel op het podium,als op de radio volgen middels de stream.Alle producten op BeatzzzRadio komen uit eigen studio, zijn ingezonden door producers en/of worden betrokken uit speciale forums en digitale platforms.Wil je jouw commercial of werk op BeatzzzRadio ?? mail ons dan!

 

 

 

 

 

 

 Laatste artikelen
Er is verder geen inhoud beschikbaar in deze categorie
Ga alstublieft terug naar de beginpagina.
Music , Radio & Audio Productions
 
 
 
 Click here
 
 Website in flash !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
MRA Studio

 

 

 

 MRAproductions geeft PIONEER workshops. Je leert bij deze workshops werken met Pioneer CDJ2000 spelers en een DJM 900 mixer. Ook kun je bij MRA gaan voor een workshop met Laptop en controller of... als Radio je meer ligt.. een radio workshop.Alle faciliteiten zijn bij MRAproductions in de studio aanwezig...

 Meer info HIER

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl Design by: Mooiestijlen.nl